διευθυνση διαιτολόγου Χατζημήτρου 43, Καρδίτσα
τηλέφωνο διαιτολόγου 2441022720 & 6970829010

Βιογραφικό

Η Δήμητρα Στρατίκη είναι κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος.

Γεννήθηκε, έζησε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας– Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών (2009-2013).

Στο πλαίσιο του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα» (Κλινικές: Μαιευτική, Ογκολογική, Νεφρολογική, Χειρουργική), στο ειδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» (Κλινικές: Νεφρολογική, Ενδοκρινολογική, Γαστρεντερολογική, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) και στα εξωτερικά ιατρεία- Διαβητολογικό Τμήμα όπου ασχολήθηκε με την παρακολούθηση και διατροφική αξιολόγηση των ασθενών σε κλινικό περιβάλλον καθώς και με τη σύνταξη εξειδικευμένων διαιτολογίων. Το 2016 ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 100 ωρών «Βασικές αρχές Αθλητικής Διατροφής» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Από τον Ιανουάριο του 2014 διατηρεί ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο στην Καρδίτσα. Έχει συμμετάσχει σε ομιλίες σε παιδικούς σταθμούς και Δημοτικά σχολεία της πόλης, καθώς και σε αθλητικές ομάδες. Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης, έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων (Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής, Πανελλήνιο Συνέδριο Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου κτλ). Ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα της επιστήμης της διατροφής παρακολουθώντας διάφορες ομιλίες, διαλέξεις, σεμινάρια.


Scroll To Top

© 2019- 2020 Στρατίκη Λ. Δήμητρα :.:.: powered by quadBIT  quadBIT - Τάσος Γ. Μεσιακάρης

HTML5 Powered with CSS3 / StylingThis document validates as CSS level 3 + SVG !WCAG2 AA